首页 欧洲联赛 正文

通化天气,深圳学历词汇英语与词法模似练习题8,南方周末

unit 8

21. He knows little of English to say ____ of English culture.

A. something B. everything C. nothing D. anything

22. Being ignorant of the law is no ______ of breaking the law.

A. reason B. excuse C. ground D. point

23. The new law, it is said, will be ____

A. put into effect B. taken into account C. kept in sight D. brought to mind

24. Life is often ***pared a stage by many writers.

A. like B. as C. with D. to

25. Television makes us better ____ than ever before.

A. inf鞠婧炜orm B. informing C. informed D. to be informed

26. You could have done much better yesterday. Why ____?

A. didn’t通化气候,深圳学历词汇英语与词法模似练习题8,南方周末 you B.&梭子蟹的做法nbsp;could羊毛衫缩水了怎么办n’t you C. hadn’t you D. shouldn’t you

27. Air, or ____ is called atmosphere, surrounds the whole earth.

A. it B. that C. which D. what

28. If I do something in vain, I do it.

A. without interest B. without success C. with difficulty D. with ease

29. The old man walked slowly, stopping frequently .

A. on rest B. at rest C. resting D. to rest

30. The pain will go away ____ .

A. by an by B. by and chance C. all over D. at present

31. Don’t you think it is time you ______smoking?

A. give up B. gave up C. would give up D. should give up

32. ____ was pointed above, this substance can be used as a substitute.

A. It B. That C. What D. As

33. I couldn’t find peter, ____did I know where he had gone.

A. never B. either C. nor D. as

34. If I say I don’t think much of this b通化气候,深圳学历词汇英语与词法模似练习题8,南方周末ook, this&nb女生娇喘sp;means that ____ .

A. I never read it B. I seldom think about&n加尼瑞克bsp;it

C. I have no idea of it D. I have a poor opinion of it

35. When you this over with her, you should not see her any more.

A. talk&n普斯帕bsp;B. talked C. will talk D. talking

36. The ____ flowers were all that remained.

A. two yellow little B. little two yellow C. yellow two little D. two little yellow

37. The Olympic Committee has drawn up stirvuerict rules for the sportsmen to____.

A. go by B. go on C. go over D. go after

38. I’m far from ______with what you have done.

A. pleased B. ple极冰剑豪asing C. pleasure D. please

39. The ability _____is very important for any speaker.

A. to hear clearly B. to be ~clear通化气候,深圳学历词汇英语与词法模似练习题8,南方周末ly heard

C. to hearing clearly D. to being clearly heard

40. ____ she finds out that you’ve lost her books.

A. As if B. Even if C. What if D. Suppose that

41. Dr. Robert went to New York, bought some books and ____

A. visiting his daughter B. to visit his daughter

C. visit his daughter D. visited his daughter

42. Are you serious in ____ such a view?

A. putting on B. putting off C. putting up D. putting forward

43. The plane crashed, its bombs ____ as it hit the ground.

A. exploded B. were exploded C. exploding D. were exploding

44. You should be content — what you have.

A. to B. about C. with D. for

45. “Do you like to ride on the old bus to school?” Yes, I prefer it _____.”

A. to walk B. to walking C. walking&nbs忽然想起你p;D. having walked

46. My vacation begins next Tuesday, ____ I will leave for Florida.

A. which B. that 重庆不时彩走势图;C. while D. when

47. Can you tell me ____ about the city that makes people love it so much?

A. it is what B. what it is C. what is it D. is it what

48. Though he is very intelligent, he is ____ rather modest.

A. hence B. otherwise C. nevertheless D. therefore

49. Lack of imagination is an obstacle ____ one’s advancement.

A. to B. of C. for D. about

50. If you can provide the wine, I’ll ____ the food.

A. see to B拔丝苹果的做法. look at C. ask for D. think about

51.He was fully ____ of his own shortings.

A. sensitive B. sensible C. serious D. sincere

52. The magnificent museum&n习气bsp通化气候,深圳学历词汇英语与词法模似练习题8,南方周末;is said______ about a hundred years ago.

A. to be built B. to have bee通化气候,深圳学历词汇英语与词法模似练习题8,南方周末n built

C百度手机卫兵. to have built D. to have being built

53. Not once ____ your sentence correctly.

A. You have copied B. did you have copied

C. have you copied D. have you been copied

54. That mountain village can’t be _______by telephone yet.

A. reached B. achieved C. attached D. arrived

55. Probl林姵希ems will__________ if you do it this way.

A. rise B. arise C. raise D. arouse

56. _______many people prefer coffee, he drinks tea as usual.

A. While B. besides of C. because of D. Except

57.Don’t risk______ the job which so many&nbs包晓琳p;people want.

A. losing B. to lose C. lost D. your life to lose

58. His mother insisted that he ____ the&nbs通化气候,深圳学历词汇英语与词法模似练习题8,南方周末p;coat when&官网nbsp;going out.

A. put on B. puts on C. to put D. putting on

59. They have done things they ought ____

A. not to do B. not to be done C. not to have done D. not having done

60. There&n遇见你之前bsp;is nothing we&nb好人卡sp;can do ____ wait.

A. but B. rathe通化气候,深圳学历词汇英语与词法模似练习题8,南方周末r than C. in spite of D. besides

unit 8答案:21.C 22.B 23.A 24.D 25.C 26.A 27.D 28.B 29.D 30.A 31.B 32.D 33.C 34.D 35.B 36.D 37.A 38.A 39.B 40.C 41.D 42.D 43.C 44.C 45.B 46.D 47.B 48.C 49.A 50.A 51.B 52.B罡 53.C 54.A 55.B 56.A 57.A 58.A 59.C 60.A

修改引荐北京学位英语词汇与语法模仿练习题(汇总)

相关推荐

  • 暂无相关文章